Ultimele noutati

Danya Cebus a deschis rezervările pentru cel de-al treilea bloc Adora Forest din Timișoara

  • Article date: iunie 22, 2020
  • Category:

Danya Cebus, dezvoltatorul celui de-al treilea bloc Adora Forest, a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a treia faze a complexului rezidențial din Timișoara. De vânzarea apartamentelor, la fel ca și în fazele anterioare, se va ocupa Hitch&Mosher, agentul exclusiv al proiectului. 

Cea de-a treia etapă de dezvoltare a complexului rezidențial este reprezentată de un bloc cu regim de înălțime D+P+10E+11retras, cu 117 apartamente, cu finisaje de cea mai bună calitate și sistem de încălzire prin pardoseală. Adora Forest by Danya Cebus va cuprinde apartamente cu 2 și 3 camere, precum și apartamente de tip penthouse, diverse ca și compartimentare și spațiu, pentru a se plia pe nevoile și posibilitățile diferite ale viitorilor locatari. 

„Dezvoltarea fazei a treia din complexul rezidențial Adora Forest reprezintă o premieră pentru noi, pe piața rezidențială din Timișoara. Am trecut de la stadiul de Antreprenor General pentru faza a doua a proiectului, la o dublă calitate pentru faza a treia, devenind atât Dezvoltator, cât și Antreprenor General. Suntem încântați de reacția foarte bună și rapidă a clienților noștri, fiind deja în discuții avansate pentru semnarea primelor contracte de rezervare, și ne dorim să le îndeplinim așteptările în privința viitoarei lor locuințe”, a declarat Shlomi Mintzer, CEO Danya Cebus ROM.

Pentru faza de lansare a proiectului, prețurile promoționale pornesc de la 1.275 Euro / metru pătrat util, preț cu TVA de 5% inclus. Adora Forest are cel mai bun raport preț – suprafață – calitate pentru apartamentele cu 2 și 3 camere, din care majoritatea dispun de extra-camera inclusă în preț. Această cameră poate avea funcţionalităţi multiple, de la o cameră pentru copii sau o cameră de joacă până la birou sau atelier pentru practicarea hobby-urilor.

 „Adora Forest by Danya Cebus păstrează funcționalitatea designului și standardele de calitate cu care i-am obișnuit pe clienții noștri. Conceptul de cameră-extra, terasele generoase și vederea superbă către Pădurea Verde se regăsesc și în cel de-al treilea bloc. Elementul de noutate este reprezentat, de data aceasta, de parcările subterane, de tip semiîngropat. Ne așteptăm ca faza a treia a complexului Adora Forest să se bucure de un interes crescut din partea potențialilor clienți, dată fiind preferința acestora pentru locuințe cu grădină sau situate cât mai aproape de natură”, a declarat Adelina Toader, Director Administrativ&Marketing în cadrul Hitch&Mosher, agenţia exclusivă a proiectului Adora Forest

Proiectul Adora Forest Timișoara a fost demarat în anul 2013 și cuprinde, până în prezent, două blocuri, dintre care primul este vândut integral și locuit, iar cel de-al doilea este finalizat și se fac demersurile legale necesare pentru predarea către viitorii locatari.

Cu o experiență de peste 70 de ani în domeniul construcțiilor, compania Danya Cebus a intrat puternic pe piața din România încă din 2007. Danya Cebus este o filială a Danya Cebus LTD, o companie de construcții cu sediul în Israel. Compania a finalizat cu succes și continuă să implementeze proiecte în Israel, Statele Unite și Europa (România și Polonia).

Activitățile principale ale companiei sunt construcția și dezvoltarea de clădiri de birouri, proiecte rezidențiale, comerciale și militare. Numele companiei se leagă de proiecte cu nume sonore pe piața imobiliară, dintre care amintim: proiectele de birouri și retail ale AFI Europe – AFI Palace Cotroceni, Ploiești, Brasov, AFI Park 1-5, Timpuri Noi – Vastint, proiectele rezidențiale, precum Adora Park, City Point, New Point, GVTown sau proiectele Evocasa – Viva, Armonia, Selecta, Optima, precum și baza militară din Deveselu.

Hitch&Mosher este o companie cu capital integral românesc, înființată în anul 2005, fiind, încă de la început, un jucător bine cotat pe piața imobiliară din zona de vest a țării. Compania oferă servicii complete de intermediere și consultanță pe segmentele rezidențial, comercial, office, agricol și industrial, atât în vânzarea și cumpărarea proprietăților, cât și în închirierea acestora.

Cu un portofoliu impresionant de clienţi, Hitch&Mosher se regăseşte în fiecare an pe lista laureaţilor la evenimentele imobiliare de anvergură naţională, cea mai recentă distincție fiind de „Agenția anului 2019 în Timișoara”, obținută în cadrul Galei Profesioniştilor în Imobiliare.

RO