Ultimele noutati

Jurnal de șantier: Evoluție lucrări blocul III Adora Forest, septembrie 2020

Danya Cebus a demarat lucrările de construcție pentru faza a treia a proiectului rezidențial Adora Forest, situat în zona de nord a Timișoarei. Ansamblul rezidențial va cuprinde, la final, 9 blocuri, însumând peste 1.000 de apartamente, localizate în vecinătatea zonei rezidențiale Dumbrăvița, chiar lângă Pădurea Verde.

Cea de-a treia clădire este organizată în regimul de înălțime P + 11 etaje și va cuprinde 117 apartamente, cu 2 și 3 camere, precum și apartamente de tip penthouse, diverse ca și compartimentare și spațiu. Blocul va beneficia de o serie de dotări și facilități, precum și de finisaje de calitate superioară: locuri de parcare supraterane și subterane, loc de joacă, apartamente cu grădină, terase generoase, încălzire în pardoseală, suprafețe vitrate generoase, etc. 

Lucrările de construcție sunt în plină desfășurare, în prezent lucrându-se la execuția elementelor verticale ale subsolului. Pentru fundații s-au executat 284 de piloți forați, iar fundația de tip radier s-a executat cu montarea a 170 tone armătură și turnarea a 1300 mc beton. Vremea bună a fost prielnică pentru colegii de pe șantier, lucrările desfășurându-se conform planului. 

Dezvoltatorul și antreprenorul general este compania Danya Cebus, filială a Danya Cebus LTD, o companie de construcții cu sediul în Israel. Activitățile principale ale companiei sunt construcția și dezvoltarea de clădiri de birouri, proiecte rezidențiale, comerciale și militare. Adora Forest by Danya Cebus este vândut exclusiv prin intermediul Hitch&Mosher, unul dintre liderii pieței imobiliare din zona de vest a țării.

RO