Ultimele noutati

Prețuri accesibile și modalități de plată flexibile

  • Article date: mai 13, 2018
  • Category:

Ești în căutarea locuinței mult visate? Îți dorești să beneficiezi de un preț accesibil, multiple facilități, confort și spațiu suficient pentru nevoile tale? Alege opțiunea modernă de a locui și descoperă specificațiile complexului rezidențial Adora Forest, situat în vecinătatea cartierului Dumbrăvița, cu o super priveliște spre Pădurea Verde.

În plus, pentru a veni în ajutorul tău, la Adora Forest am diversificat oferta de finanțare și am introdus sistemul de plată prin rate la dezvoltator. Acesta presupune plata unui avans de 30% din valoarea apartamentului, pe o durată de maxim 6 ani.

Spre exemplu, dacă te interesează un apartament cu trei camere, cu o suprafață construită de 90 mp, în valoare de 70.400 EURO + TVA, va trebui să achiți un avans de 21.120 EURO + TVA și apoi rate lunare egale în valoare de 886 EURO + TVA, pe o perioadă de 6 ani.

Andreea Hamza, director de marketing și vânzări pentru proiectele rezidențiale dezvoltate de Tagor explică că: „Aceasta este o opţiune pentru segmentul de clienţi cu o situaţie financiară peste medie şi care nu doresc să piardă timpul cu procedurile standard ale băncilor, având în vedere şi faptul că băncile au înăsprit condiţiile de creditare încă din primăvară”.

În prezent, în ansamblul rezidențial Adora Forest mai sunt disponibile următoarele apartamente:

  • Apartament cu 2 camere, suprafață totală de la 82.54 mp și prețuri începând de la 58.000 EURO + TVA.
  • Apartament cu 2.5 camere, suprafață totală de la 82.65 mp și prețuri începând de la 57.714 EURO + TVA.
  • Apartament cu 3 camere, suprafață totală de 97.75 mp și preț de 70.381 EURO + TVA.

Apartamentele beneficiază de grădină sau terasă și oferă priveliște spre oraș sau spre Pădurea Verde. De asemenea, te poți bucura de o cameră EXTRA, care îți oferă un spațiu suplimentar pentru nevoile sau hobby-urile tale – amenajează un dormitor pentru oaspeți, o cameră pentru copii, un spațiu de lucru sau un dressing.

Alege soluția de finanțare cea mai avantajoasă și profită acum de prețurile concurențiale ale apartamentelor noastre. Urmărește-ne pentru detalii despre al doilea bloc Adora Forest, pe care îl vom lansa în curând!

RO