Financing apartament

Credit "Noua Casă"

For the "First Home" "Noua Casă", îți oferim o serie de avantaje pentru ca tu să te bucuri de casa ta nouă mult mai simplu și mai rapid.

Prin această soluție de finanțare, îți poți asigura apartamentul dorit prin plata unui avans de doar 5% din prețul apartamentului, ca taxă de rezervare.

Denya Forest îți va pune la dispoziție un consultant dedicat, care îți va oferi sfaturi utile și te va ajuta cu întocmirea dosarului de credit. În plus, colaborăm cu un număr considerabil de bănci, astfel încât poți beneficia de oferte de creditare preferențiale. Cere mai multe detalii reprezentanților Denya Forest now!

Mortgage loan

Pentru a putea lua cea mai bună decizie, la Denya Forest te bucuri de serviciile gratuite ale unui consultant dedicat, care îți va oferi toate informațiile necesare și multe sfaturi utile, ajutându-te la întocmirea dosarului de credit.

Băncile noastre partenere au pregătit pentru tine oferte variate și soluții inteligente de creditare. Completează acum acest formși vei fi contactat de un consultant Denya Forest în cel mai scurt timp, pentru detalii complete despre această variantă de finanțare.

Cash payment

Apartamentele din ansamblul rezidențial Denya Forest pot fi achiziționate și cu plata cash. Economiile tale îți asigură un proces de achiziție mult simplificat. Solicită acum mai multe detalii de la consultanții noștri.

* Prices are subject to change without notice in the absence of a contract.

Cere mai multe detalii reprezentantilor Denya Forest acum!

View more details

Latest News

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru blocul cinci din cadrul...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a cincea faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara...

View more details
Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru cel de-al patrulea bloc...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a patra faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara....

View more details
Jurnal de șantier: Evoluție lucrări blocul III Adora Forest, ianuar...

Adora Forest by Danya Cebus vă prezintă stadiul evolutiv al construcției celei de-a treia clădiri, din cadrul proiectului din Timișoara, de lângă Pădurea Verde, care va cuprinde peste 1.000 de...

View more details
EN