Concept representatives

Am ales să construim Adora Forest într-o locație privilegiată, în vecinătatea Pădurii Verzi și a zonei rezidențiale Dumbrăvița, într-o comunitate cu aceleași valori ca ale tale.

Astfel, ești destul de aproape pentru a ajunge în câteva minute în centru, precum și în punctele de interes ale orașului, dar destul de departe ca să nu te mai deranjeze zgomotul orașului și să te poți bucura de liniștea și aerul curat de lângă pădure.

Făcând parte din comunitatea Adora Forest, beneficiezi de toate avantajele locuirii în vecinătatea Pădurii Verzi, o oază verde întinsă pe o suprafață de 724 hectare. Situată în partea de nord-est a orașului Timișoara, Pădurea Verde are un important rol ecologic și de recreere, oferind posibilități variate pentru petrecerea timpului liber în natură: plimbări, mers cu bicicleta, jogging, picnic și plimbări în zona lacului, pescuit.

Pădurea Verde este străbătută de poteci ideale pentru plimbări pe jos sau cu bicicleta sau o alergare ușoară, admirând, totodată, speciile variate de arbori, predominanți fiind stejarii cu vârste cuprinse între 101 și 120 de ani. Cu puțin noroc, puteți întâlni căprioare, iepuri, veverițe, precum și numeroase păsări, care pot fi văzute, câteodată, chiar și în preajma ansamblului rezidențial. Și tu poți admira natura și frumusețea oferită de Pădurea Verde chiar de pe terasa propriei locuințe. Tu ce apartament ai alege?

Opțiunile oferite de Pădurea Verde sunt completate de facilitățile de care poți beneficia în calitate de locatar al ansamblului rezidențial. La Adora Forest te poți bucura de beneficiile aerului curat și ale timpului petrecut în natură. Oferim spații verzi amenajate unde te poți relaxa atunci când dorești să te plimbi în natură, dar nu ai timp să pleci foarte departe de casă.

În efortul nostru de a construi un spațiu ideal de locuit și pentru familiile cu copii, am creat spații de joacă special amenajate pentru cei mici. Astfel, vei putea sta liniștit, știindu-i tot timpul în siguranță și în apropiere de casă.

Spațiile apartamentelor sunt proiectate inteligent, astfel încât să te simți în largul tău, acasă. Am proiectat apartamente funcționale, cu suprafețe vitrate mari și terase care îți oferă deschiderea de care ai nevoie, îmbinând armonios căldura casei tale cu frumusețea pădurii din apropiere.

Adora Forest este un complex trainic, sigur şi rezistent ca pădurea, aşa cum orice locuinţă ar trebui să fie. Te aşteptăm în vizită pentru a discuta despre viitorul tău apartament, situat în inima verde a Timişoarei!

Galerie Adora Forest 1

Galerie Adora Forest 2

Galerie Adora Forest 3

Ask for more details from Adora Forest representatives now!

View more details

Latest News

Jurnal de șantier: Evoluție lucrări blocul III Adora Forest, ianuar...

Adora Forest by Danya Cebus vă prezintă stadiul evolutiv al construcției celei de-a treia clădiri, din cadrul proiectului din Timișoara, de lângă Pădurea Verde, care va cuprinde peste 1.000 de...

View more details
Jurnal de șantier: Evoluție lucrări blocul III Adora Forest, noiemb...

Lucrările la cea de-a treia clădire a proiectului Adora Forest, by Danya Cebus, continuă în ritm alert, în pofida vremii capricioase. Evoluția este vizibilă. Zi după zi, echipele constructorul...

View more details
Jurnal de șantier: Evoluție lucrări blocul III Adora Forest, septem...

Danya Cebus a demarat lucrările de construcție pentru faza a treia a proiectului rezidențial Adora Forest, situat în zona de nord a Timișoarei. Ansamblul rezidențial va cuprinde, la final, 9 blo...

View more details
EN